《少多》

少多

Less More


中国,东莞

Dongguan, China



 少·多  


《少多》位于東莞天驕峰景。設計師用簡潔的語言與質感表達了對空間的理解同時通過情景模擬,正真實現了委託人對生活的要求與未來的需求。同時,對於功能設計,設計師用了很多隱蔽的手法,讓每個區域的收納都得到了很好的分類。设计师认为私宅最重要的材料不石,不是鋼,不是木......私宅设计中最重要的材料是空间,是舒适,是链接,是爱!


"Less more" is located in Dongguan Tianjiao peak. Designers use simple language and texture to express their understanding of the space while simulating scenarios, which truly reflects the clients' demands for life and future needs. At the same time, for functional design, designers use a lot of covert techniques, so that each area has been well received storage classification. Designers think the most important material in private houses is not stone, not steel, not wood ... The most important material in the design of private houses is space, is comfort, is the link, is love!


1-1.jpg

項目名稱:天驕峰景

項目面積:305㎡

項目地點:中國 廣東

概念設計:何建鋒 / 貳壹設計

設計執行:李冠勇 / 貳壹設計

裝置與軟裝:彭妮妮/貳壹設計

參與設計:林朝陽 陳聰聰等 /貳壹設計

完成時間:2017.10

攝 影 師:何建鋒 賴聲強


Project Name: Tianjiao peak scene

Project area: 305㎡

Project Location: Guangdong, China

Concept Design: He Jianfeng / II one design

Design Executive: Li Guan Yong / II one design

Device and software installed: Peng Nini / II one design

Participate in the design: Lin Chaochen Chen Cong Cong / II one design

Completion time: 2017.10

Photographer: He Jianfeng  Lai Shengqiang


設計師把功能設計放再首位入門處是休閑餐廳。設計師把餐廳與休閑房鏈接起來,讓各種情景很隨意地發生,也讓兩個空間的互動頻率高了很多。設計師把功能設計放再首位,讓功能隱蔽化。


Designers put the functional design first and foremost entrance is casual dining. The designer linked the restaurant to the lounge, allowing for a variety of scenarios to take place at will and allowing for a much higher frequency of interaction between the two spaces. Designers put the functional design first place, so that the function of concealed.


2-11.jpg


3-12.jpg


4-13.jpg


5-14.jpg


6-15.jpg


過道處是用了建築構成手法,用材質進行了組合。把設計的美感體現在比例上。


Aisle at the building constitutes a tactic, with a combination of materials. The beauty of the design embodied in the ratio.


7-16.jpg


吧臺區也用了構成的手法。後面隱藏的是儲物間,而櫃子上方的懸空處是為是儲物間采光而設計的。


Bar area also used to form the way. Hidden behind the storage room, while the cabinet above the dangling is for the storage room lighting design.


8.jpg


9-17.jpg


10-2.jpg


11-3.jpg

設計師在過廳處留出了充分的空間,目的是讓小孩子能有更多的活動空間,也讓未來有更大的可塑性。


Designers in the hall set aside plenty of space, the purpose is to allow children to have more room for activities, but also to the future greater flexibility.


13-5.jpg


客廳用了簡潔的手法,目的是讓原本不少的空間更大壹些,也想把戶外的景很好地融入到室內。


The living room with a simple approach, the purpose is to make a lot of space for some of the original, but also want to integrate the outdoor scenery well into the interior.


12-4.jpg


13-5.jpg


15-7.jpg


16-8.jpg


17-9.jpg

臥室也是用了質樸的元素,刻意營造舒適感。


Bedroom is also used a rustic element, deliberately create a sense of comfort.


18-10.jpg


扫描二维码分享到微信

在线咨询
联系电话


0769-23132185